PDA

View Full Version : T-5s



ritmar
08-21-2008, 09:37 AM
How much room do you need to install a 36" T-5? End caps and all.

aquaman2000
08-21-2008, 10:10 AM
Marty... I finally got mine from CA.... you can stop by and look at it this weekend if you want.

Freddie40
08-21-2008, 10:14 AM
35.5" is about right.

Dave

calvin415
08-21-2008, 11:19 AM
Gonna depend on the bulbs you install, there are some brands that are shorter/longer than others... Sounds strange, but I've seen them myself. :(