PDA

View Full Version : Log in question



FireDawg56
03-09-2015, 03:56 PM
I wanted to check if it was my computers settings or the web servers settings. I keep having my login disconnected...I am still on the form but no longer logged in. I have to log back in to send a pm or post. This does not happen all the time but it is rare when it does not. The remember me check box never works for me either. Me or server settings?


If this was previously covered on another post please point me in the correct direction.

Murfman
03-09-2015, 04:09 PM
You. You may have your settings to never remember password, for your browser.

Just_Tim
03-09-2015, 04:13 PM
Im having this issue using the TapaTalk app. My app will go hours without letting me log in.

Sharkboy99999
03-09-2015, 04:53 PM
Im having this issue using the TapaTalk app. My app will go hours without letting me log in.

This happened to me when bush did the live sale


Sent by me

Coral Xpressions
03-09-2015, 09:16 PM
Happens to me all the time on tapatalk. Says I csnt be logged in and to let a forum administrator know if the problem continues. Well it continues and happens sporadically all the time

Coral Xpressions
03-10-2015, 12:51 PM
This is what I get constantly jist about every time I try to get on tapatalk

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/10/04f31e15afea640d909bc0b7c1d177df.jpg

Just_Tim
03-10-2015, 01:00 PM
Same here. Some days are better than others but yeah its a pain.

Romebaby
03-10-2015, 02:33 PM
I just updated the tapatalk plugin on the site, post up if it makes a difference.

Just_Tim
03-10-2015, 05:49 PM
Thanks Rome.