PDA

View Full Version : Skylanders



alvaro
12-24-2013, 12:08 PM
Can you use the skylander figures from ps3 on the xbox 360


Sent from my iPhone using Tapatalk (http://tapatalk.com/m?id=1)

greaseballpaul
12-24-2013, 02:01 PM
Good question. Logic suggests you could but I don't know.

Sent from my HTC Glacier using Tapatalk 2

alvaro
12-24-2013, 03:03 PM
Thanks my kid whant s'more and I found an add for 40 characters for 60 and that's a grate deal

Levi
12-24-2013, 05:22 PM
Doubt it

Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk

greaseballpaul
12-24-2013, 05:29 PM
Id google it. Levi is more into gaming than I am and the concept behind skylanders having external hardware REQUIRED to play the game was a result of them ensuring revenue for themselves.

There are forums that I'm sure have this info out there.

Sent from my HTC Glacier using Tapatalk 2

Levi
12-24-2013, 05:31 PM
Googled it and figures are cross platform, portals are not so sounds like you are good to go

Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk

greaseballpaul
12-24-2013, 05:40 PM
Nice.

Sent from my HTC Glacier using Tapatalk 2

alvaro
12-24-2013, 05:57 PM
Thanks guys

greaseballpaul
12-24-2013, 06:26 PM
Thank Levi. I just bs'ed. You're welcome though.

Sent from my HTC Glacier using Tapatalk 2